Services

Liikunta- ja hyvinvointitilojen
suunnittelu ja toteutus

Toiminnanohjausjärjestelmillä hallinnoidaan avainlukuja ja tapahtumia. Tarpeiden mukaan räätälöitävät raportit sekä kassa- ja laskutusjärjestelmät huolehtivat puolestasi monista asioista. Autamme Sinua valitsemaan tarpeisiinne sopivan palveluntarjoajan.

Toiminnanohjaus

InnoWellness tuottaa kuntokeskusten ja hyvinvointitilojen räätälöityjä kokonais-palveluratkaisuja. Suunnittelemme pohja-piirustuksen ja visioimme juuri Sinun tarpeisiin
sopivan kokonaisuuden.

Suunnittelu

Huomioimme salisi profiilin, kohderyhmän ja budjetin. Kokoamme Sinulle puolueettoman tarjouksen markkinoiden parhaaseen hintaan.

Laitekilpailutukset

Liikuntapalveluiden operatiivinen toiminta

Mietimme yrityksellesi
sopivan tuntivalikoiman ja suunnittelemme halutessasi jatkuvan viikkokalenterin. Saat kauttamme myös ammattitaitoiset ohjaajat kuntokeskukseesi.

Viikkokalenteri

InnoWellnesin kautta saat
laadukkaat ja ammattitaitoiset ryhmäliikuntaohjaajat, Personal Trainerit, hierojat, ja luennoitsijat sekä asiakaspalvelijat.

Henkilöstöhallinta

Autamme yritystäsi asiakashankinnassa ja brändin luomisessa. Markkinoimme kohdetta useissa eri kanavissa halutun brändin vaatimissa kehyksissä. Mainostamme kampanjoita ja tapahtumia.

Mainonta ja markkinointi palvelut

Valmennukset, ryhmäliikunta ja yritysliikunta

Tilaa meiltä yrityksesi työhyvinvointipäivä. Tehtävämme on rakentaa tarpeittenne ja toiveidenne mukainen liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava kokonaisuus. Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

Tyky-päivät

Meidän kauttamme löydät osaavat ja koulutetut Personal Trainerit. Kerro meille tarpeistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi. Valitsemme kanssasi yhdessä juuri Sinulle tai vaikkapa yrityksesi henkilökunnalle sopivat trainerit.

Personal Training

Miltä kuulostaisi johtoryhmän mindfullness jooga ennen palaveria? Tai vaikkapa viikottainen salitunti Personal Trainerin kanssa vain teidän työntekijöillenne? Meiltä voit tilata ohjatun yksityistunnin omalle yrityksellesi.

Yritysten yksityistunnit

Tapahtumien suunnittelu ja toteutus

InnoWellness auttaa Sinua inspiroivan hyvinvointi-tapahtuman luomisessa. Rakennamme tapahtumasi alusta loppuun avaimet käteen
-palveluna. Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin yritystapahtumat.

Muut hyvinvointitapahtumat

Uuden kuntokeskuksen avajaiset. Palvelu sisältää ennakkomarkkinoinnin ja avajaispäivän suunnittelun ja toteutuksen.

Avajaiset

Miksi tilata meidät?

Meillä on yhteensä yli 25 vuoden kokemus johto-, tuotanto-, myynti- ja markkinointitehtävistä liikunta-alalla, niin kaupallisilla kuntokeskuksilla kuin yritysliikuntakeskuksissa. Toimimme alalla puolueettomana toimijana. Meille jokainen toimeksianto on ainutlaatuinen ja tärkeä.

Ota yhteyttä!
Contact